Försäljningsvillkor

KÖPVILLKOR:
Den som beställer varor på hemsidan måste ha fyllt 18 år annars krävs målsmans godkännande av köpet.
Expeditionsavgift på 49kr tillkommer på alla order under 1000kr

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Om förseglingen brutits på varan. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

För mer info se länk:

http://www.konsumentverket.se/sv/Lag-ratt/Din-ratt-som-konsument/Angerratt-vid-distanshandel/

Garantier och service

Alla klockor omfattas av FSU`s allriskförsäkring och garanti

 

GARANTIER
På samtliga klockor lämnas garanti mot material - eller tillverkningsfel utan kostnad för köparen. Olika leverantörer har olika garantitider för sina klockor.
OBS Garantin gäller ej
1. skador som orsakats av felaktig skötsel, slarv, felaktig användning eller andra skador som ej beror på material- eller tillverkningsfel.
2. skador orsakade av ingrepp av annan än vår egen serviceverkstad.
3. skador uppdragskronor och glas.
4.skador på läderarmband, plastband, länkar samt ytbeläggning på dessa, samt skador på uret.
5. fuktskador på ej vattentäta ur (vattentätt =5 ATM) Detta gäller även armband.
6. om serienumret har blivit ändrat eller utplånat (gäller ej varor utan serienummer)Eftersom man idag inte använder sig av garantibevis i samma utsträckning som man gjorde förr så är det kvittot på klockköpet som gäller som garantibevis. Vi kan också enkelt se i vårt kundregister vad du som kund köpt och vilket datum klockan införskaffades. Det är med andra ord ingen större fara om du som kund skulle tappa bort ditt kvitto. Ta gärna kontakt med oss om funderingar ang ditt klockköp skulle uppstå.

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

Leveranser

Vi levererar nornalt din order inom 3-7 dagar vid längre leveranstider kontaktar vi dig för klartecken. Om inte det skulle vara fallet annulerar vi ordern och återbetalar eventuellt inbetalt belopp snarast.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 400:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.