Garmin Approach S2

Garmin golfklocka Approach s2

Garmin Approach s2

Garmin golfklocka Approach vit lila

Garmin s2 vit

Garmin golfklocka Approach s2 vit


Course Updates

Banor världen över med kostnadsfria banuppdateringar

Approach S2 är förberedd med över 30 000 banor över hela världen. Oavsett om du är på en bana nära hemmet, en bana på en semesterort eller på Old Course i St Andrews vet S2 var du befinner dig och hur långt du måste gå.

Alla Approach S2 omfattar kostnadsfria banuppdateringar under enhetens livslängd, utan ytterligare abonnemang. Uppdateringar läggs till upp till 4 gånger om året och finns tillgängliga via CourseView Updater.

Golf

Njut av spelet och håll tempot uppe

Med S2 kan du koncentrera dig på spelet till 100 % – du behöver inte göra några komplicerade inställningar, leta efter rätt golfbana eller ett visst hål. Innan du börjar spela slår du bara på din S2, så känner den av vilken golfbana du befinner dig på och leder dig till och med automatiskt från ett hål till nästa. Samtidigt ser den till att ge dig rätt information om det aktuella hålet. Njut av spelet, helt enkelt.

Lås och mät avstånd

Den högkänsliga GPS-mottagaren anger avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen, plus avstånd för layup och dogleg, vilket ger förbättrad användbarhet när det gäller hela hålet.

Den mäter även exakta avstånd för slag från valfri plats på banan. För dig som gillar att gå finns det även en mätare som håller koll på hur långt du har gått.

Digitalt scorekort

Approach S2 håller enkelt reda på dina poäng under hela rundan. När du har spelat klart kan du hämta, spara och skriva ut dina scorekort genom att ansluta S2 till datorn med den medföljande USB-kabeln. Sedan kan du kartlägga dina framsteg eller skryta för dina vänner.

Snygg design

Approach S2 är lätt och bekväm nog att bära varje dag. Den är robust, hållbar och vattentät (ned till 10 m). Ett urval färgglada armband hjälper dig att anpassa utseendet. Tack vare den automatiska tid- och datumfunktionen, larmet och det uppladdningsbara litiumjonbatteriet missar du aldrig en utslagstid.